Coretan Sebelum ini

Assalamualaikum semua pembaca yg tercinta semua.....
Dah lama tak berjumpa yer dan dan lama tak post kat blog.. hehe XD sebok lah katakan??



kepada pelajar2 sekolah korg pasni g mana time cuti ni?? terutama pelajar PMR ngan SPM larh.. hehe PMR dah Free .. SPM lom agi .. Hope korg dpt melakukkan yg terbaik.. hoho..

Nad Tak g mana2 kot.. KOT lah ..hehe XD klu kuar pon banyak g umah org kahwin dari kahwn eyh..eyh? bkn larh !! hahaXD *GurauJer .. Besok sekolah sampai hari selasa pastu IM Freeeeeeeee.... (Jerit) .. time free2 nih lah kene jaga sebab nnty dah tak free x boleh nak lenggang lenggok lagi.. so masa  bermain kita bermain.. masa serius kene serius..

Alang2 bosan2 nih Nad Nak sembang2 sal Raya haritu.. haritu Nad pnya baju kaler hijau muda ada yg sama ker ngan Nad?? hohoho Sep sikit... Yeah! tahun nih nmg best dah bebebebeberapa tahun *panjangnyer "bebe" tuh*  dah x balik ke kg halaman yg tercinta di PERAK... hurm bkn ada apew2 pown kat sane tapi ada tinggal kg yg boleh roboh biler2 masa ngan kubur atuk ,opah dan melawat saudara saudari chikki boom chikka boom jer.. terawat lah kedukaan dan kerinduan ayah ngan mak Nad *ceh wah .. tak lama balik sana, 3 hari je kot klu x silap kira lah.. hoho.. best tengok bola kat sana ala yg BARCELONA VS MALAYSIA tuh kg yg spttnyer sunyi jadi riuh rendah yelah ramai balik kg kan ? dulu x balik  time raya just jengok2 ..pekan tutup kol 8 tau 9  perhhh.. x best .. tapi time raya hari2 pkl 12 pon x ttp.. siap ada pasar malam lgi tuh..haha

Itu jer nak cerita... kalau ade kesalahan minta maaf okeyh :)
Babai <3










Comments

Popular posts from this blog

Jejaka/lelaki Idaman

New life and new feeling

Without You !