take your time , Nadia ;)

Assalamualaikum and Good Morning,
Hello Pembaca yang masih lagi setia dengan blogger


Image result for sad face photography


Nad terlalu banyak nak buka cerita tetapi tengah kelas, dan curi-curi menaip untuk blog ni ;)
Apa Khabar Korg semua?

Minggu ni ialah , minggu hujan sob..sob TT.TT.

Srs Talk Nak balik walaupun baru je balik minggu ni,
Tak cukup Dear , srs.

balik sbb tak sihat is not best!

Seminggu Demam is not Owesome !

And the best things is "Makin suram dekat kelas!"

No kidding , takde mood dah kat kelas!, need a sleep
need a rest ! wanna like to cuti!!!

I don't know why , Budak kelas semua semakin pelik.
aku makin pelik atau mereka?

mayat Hidup atau tak bermaya?

Tanya pada diri kenapa kau semakin murung?

semakin resah , semakin tiada keyakinan .

mahu turun , mahu jadi orang biasa .

Diam atau sabr?

aku rindu mak ayah . Berikan aku hidup.
berikan aku ketenangan :<

Comments

Popular posts from this blog

Jejaka/lelaki Idaman

New life and new feeling

Without You !