Kebiasaan dan membiasakan.

Assalamualaikum kepada semua.
Hye to all readers... 

"Sometimes it's the journey that teaches you a lot about your destination"

sihat kah? 
Nad as always sihat aja. Kita walaupun sakit segalaknya untuk mengatakan kesihatan yang baik.

bukan apa , kata-kata itu ialah sebuah doa ;)

dua , tiga bulan sudah berlalu...

baru nak updates blog ;)
baru free ni sebenarnya hahaha. macam lah busy sangat. well you know me :D

Bila internet tak ada ni. memang susah nak berkomunikasi dengan orang . kena wujudkan sebuah internet sendiri.

Ada banyak story sebenarnya... itu pun kalau sempat nak menaip panjang2 hahahaha. 

firstly, i was being 'game' by the boss and a big boss from one of internet and call services places called Red One. Nad bekerja as "CUSTOMER SERVICES/MARKETING"

Tapi kelakar betul!!

tempat keje ni dah lah nad tak tahu rehat dia berapa jam. 
masuk pukul 9++-10++ malam tapi pernah tau nad tunggu sampai nak dekat pukul 12 malam.
Dia fikir nad ni lelaki ke?
Penat dia pulak tak yah cakap lah.
Hari2 kena layan kerenah pelanggan .
kerenah manager yang nauzubillah!!!!!
dan BOSS yang buat nad mengucap Astagfirullahazim...

serius penuh pengalaman yang pelik2

;')

sudahnya nad bekerja tak dapat gaji.
walaupun 11 hari nad bekerja.


niat nak tolong keluarga , 
sudahnya lagi dorang yang perlu bantu nad. 

dah lah tak bagitahu apa-apa pasal gaji dan sebagainya...
memang pengajaran betul kerja ni.

second story is my handphone?

yeahh! my phone getting worst and damaged!

sekarang dah tukar fon dahh. 
yelahh terbukak terus screen baqhang. sedih betul :'3
Hilang segala nombor telefon dalam tu. 

third story is abouttttt semester baru di politeknikkkk :)



so, harini takde banyak masalah atau kerja . So, far Alhamdullilah . semua berjalan lancar.
ni gambar harini tau huhuhu. 

Ni InSyaaAllah semester terakhir di Politeknik, Aminnn.. 

Badan aku macam letih act. idkw.

kalau pasal perasaan pula....
macam takde cerita pulak haha
berkenalan dengan ramai orang act.

ntahlah buat masa ni tiada yang betul2 dekat dengan hati. 

kita tengok beberapa bulan lagi ok?
salam sayang dari blogger yang tak berapa active sangat ni. 


Didoakan semuanya berjalan lancar serta gembira dan perkara baik yang akan membantu nad untuk teruskan kehidupan . InSyaaAllah. till meet guys again..

Assalamualaikum..




Comments

Popular posts from this blog

Jejaka/lelaki Idaman

Misi Berjaya!!