Nak buat cerpen !

Assalamualaikum kawan -kawan yang diredhai Allah taala.. dan hye kepada pembaca - pembaca Un - Muslim . saya harap anda semua sihat 2 yer hohoXD lepas baca nie jgn lupa tinggal jejak yer ^^


lama jugak nad x post update kan?
harini nak post sal Cerpen nampak tak tajuk atas tuh? 
HAHAXD
Nad ade lah wat cerpen2 tpi kebanyakkan nyer dibuang begitu sahaja tanpa hasil *sbb kekosongan idea
Nad rasa nak post idea -idea yang boleh dikongsikan bersama .. :D hehe
Insha Allah kalau Nad rajin . Nad akan hantar cerpen kat dalam blog nad lepas nie nad nak update cerpen bersambung A.Ka Novel pendek dan ringkas Nad nmg malas nak buat panjang 2 kadang2 tuh bila buat cerpen berserabut otak nak buat macam2 tpi satu pon tak jadi..pasni nad nak update cerpen tuh yang bertajuk The Airport With Love .. hehe Jiwang
yang pasti cite Insha Allah best harap dapat responden yang baik.
nad sekarang tengah menjalani peperiksaan pertengahan tahun hopes dapat yang terbaik Aminn.. Klu Pmr nnty kemungkinan jarang online for update this cerpen atau cerpen-cerpen yang laib.. *Maybe!

okey itu saje untuk harini.. besok-besok nad hantar cerpen tuh! ok paipai! thank you membaca
                                           
                                                                                                      



Comments

Popular posts from this blog

Jejaka/lelaki Idaman

New life and new feeling

Misi Berjaya!!